بحران نیروی انسانی مدارس تهران را تهدید می‌کند

۲۵ شهريور ۱۳۹۸

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در آئین رونمایی و الصاق نمادین برچسب سرویس مدارس شهر تهران اظهار داشت: امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دانش‌آموز در ۴۱ هزار کلاس درس و در قالب ۴ هزار و ۹۰۰ مدرسه وارد مدارس می‌شوند.
وی افزود: بر همین اساس ۵۶۰ هزار همکار فرهنگی نیز کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان را بر عهده دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بیان داشت: در خصوص بازگشایی مدارس از ۷ ماه گذشته اقدامات لازم را انجام داده‌ایم و ۱۸ هزار نیرو در قالب ۵ کارگروه ساماندهی شدند که این کارگروه‌ها در خصوص نیروی انسانی، تعمیر و تجهیز، تعیین صلاحیت، ارزیابی و تبلیغ و همینطور توجیه را بر عهده داشتند.

فولادوند افزود: ۷ هزار نیروی انسانی خارج شدند و ۴۹۰ نفر تنها وارد آموزش و پرورش شدند که تناسب مناسبی بین ورودی و خروجی نیروی انسانی در آموزش و پرورش وجود ندارد.

وی یادآور شد: بحران نیروی انسانی آموزش و پرورش شهر تهران را تهدید می‌کند و ما این موضوع را بار‌ها مطرح کردیم و امیدواریم به زودی این مشکل برطرف شود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت:‌در کنار پروژه مهر عمده فعالیت‌ها معطوف به سرویس مدارس است و در سال گذشته ۱۶۰ هزار دانش‌آموز تحت پوشش سرویس مدارس قرار گرفتند و ۲ هزار مدرسه نیز از سرویس مدرسه استفاده کردند.

فولادوند افزود:‌در حوزه سرویس مدارس ۲۴ هزار خودرو با حضور ۳۰۰ پیمانکار فعالیت می‌کردند که جای قدردانی و تشکر از سازمان تاکسیرانی دارد.

وی در خصوص سامانه سپند اظهار داشت: در این خصوص نباید تهران را با مجموعه شهر‌های کوچک یکسان دید. تاکنون ۲۴ هزار نفر در سامانه ثبت نام کرده‌اند، ولی اطلاعات جزئی آن‌ها را ما نداریم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: در سال تحصیلی جدید ۱۴ میلیون دانش‌آموز در سراسر کشور در مدارس حضور پیدا می‌کنند و این یک پروژه ملی است و آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند از عهده آن بربیاید و باید تمامی دستگاه‌ها در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند.