مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: بیش از ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل در استان شناسایی شدند.فاطمه زهرا توکلی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اقدامات مهم و شاخص صورت گرفته از ابتدای شکلگیری دولت دوازدهم تاکنون در حوزه امور اجتماعی بهزیستی استان، اظهار کرد: افتتاح و راهاندازی مراکز اورژانس اجتماعی در شهرستانهای سلسله، دلفان الیگودرز، ازنا، چگنی، رومشکان و پلدختر و تکمیل نیروی انسانی مراکز اورژانس اجتماعی شهرستانهای خرم آباد، کوهدشت و بروجرد از جمله اقدامات معاونت امور اجتماعی بهزیستی لرستان بوده است.
وی ادامه داد: راهاندازی مرکز خانه امن در جهت ساماندهی و حمایت از زنان در معرض خشونت در شهرستان خرمآباد، راهاندازی پایگاه خدمات اجتماعی در شهرستانهای کوهدشت، درود و الیگودرز، راه اندازی مرکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق و الکترونیکی کردن فرآیند ارائه خدمات مشاورهای طلاق متقاضیان به عنوان دومین استان کشور، راهاندازی مرکز حمایت آموزشی کودک و خانواده در شهرستان بروجرد از دیگر اقدامات معاونت امور اجتماعی بهزیستی لرستان بوده است.
مدیرکل بهزیستی لرستان عنوان کرد: در اجرای طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل ۳۴۱۱ کودک بازمانده از تحصیل استان را رصد کردهایم.
توکلی اضافه کرد: دو مرکز حمایتی آموزشی خانواده و کودک کار در شهرستان خرمآباد برای ساماندهی کودکان و انجام حمایتهای قانونی از آنان راهاندازی شده است.
وی بازسازی و ساخت دو فضای فیزیکی در شهرستانهای کوهدشت و بروجرد با هدف راه اندازی سامانه تصمیم (مرکز کاهش طلاق) از دیگر اقدامات معاونت امور اجتماعی بهزیستی لرستان عنوان کرد.
این مسئول یادآور شد: همچنین کارگاه آموزشی برای افراد مبتلا به اختلالات هویت جنسی و زنان آسیب دیده و در معرض آسیب را راهاندازی کردهایم.
وی گفت: همچنین طرح شناسایی کودکان کار در سطح استان انجام دادیم و این مهم منجر به شناسایی ۵۴۴ کودک و برقراری مستمری برای ۲۱۷ کودک کار شد.
آخرین دیدگاهها