فرستنده: وحید ترابی Wahid Torabi
طبق آمارهای اعلام شده از طرف ادارهکل بهزیستی استان البرز، از ابتدای سال 94 تا پایان آذرماه 119 نوزاد در خیابانهای البرز رها شده است.
«داریوش بیاتنژاد» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: آسیبهای اجتماعی به خصوص آسیبهای اجتماعی نوپدید خاص کشور ما نبوده و یک پدیده جهانی است.
بیاتنژاد افزود: به نسبت پیشرفتهایی که در عرصههای مختلف ایجاد شده است به همان میزان نیز تغییراتی در حوزه مسائل اجتماعی رخ داده و نوع آسیبها نیز متفاوت شده است.
وی با بیان اینکه کشور ما نیز از بقیه دنیا مستثنی نبوده و تحت تأثیر این آسیبها قرار گرفته است، افزود: اما بهعلل مختلف آسیبهای اجتماعی در ایران و به خصوص استان البرز به دغدغه عمده مردم، مسئولین و همه کسانی که دغدغههای اجتماعی دارند تبدیل شده است.
مدیرکل بهزیستی استان البرز ادامه داد: امروز عمق گرفتاری در خانوادهها و جامعه به حدی است که دولت به تنهایی نمیتواند پاسخگوی آن باشد و حل آن به اراده افکار عمومی و همه فعالان در عرصههای علمی، اجتماعی، فرهنگی و … نیاز دارد.
وی خاطرنشان کرد: بخشهای مختلف باید خود را در این زمینه تقویت کنند و وارد میدان شوند، چون البرز بهعلت مجاورت با پایتخت، مهاجرپذیری، وجود چهار زندان بزرگ و واقع شدن در مسیر تردد استانهای پرجمعیت کشور تا حد زیادی با آسیبهای اجتماعی مواجه است.
بیاتنژاد اضافه کرد: به اعتقاد بنده موضوع آسیبها و مسائل اجتماعی زمانی حل خواهد شد که هر کس در هر نهاد، موسسه و هر جایی شامل بخش عمومی، خصوصی و … مسئولیت خود را در قبال به وجود آمدن این آسیبها بپذیرد و به میزان مسئولیت خود در حل آن بکوشد.
وی تصریح کرد: اگر امروز در جامعه با معضلاتی چون طلاق، اعتیاد، بیکاری و … روبرو هستیم به این دلیل است که نهادها، گروهها و سازمانهای مختلف با نوعی ناکارآمدی مواجه بودهاند.
این مسئول توضیح داد: بنابراین هر نهاد و موسسهای چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی باید به هر میزانی که در خلق این آسیبها سهمی داشته است مسئولیت اجتماعی خود را قبول کند و تا زمانی که این اتفاق رخ ندهد نباید به وقوع یک تحول اساسی در این بخش امیدوار باشیم.
مدیر کل بهزیستی استان البرز یادآور شد: فرهنگ اسلامی و دینی و تمدن غنی ما بینهایت بر نوع دوستی و حس تعاون برای یک زندگی شرافتمندانه و آبرومندانه تأکید دارد، در همین راستا هیچ خلأ قانونی برای اینکه همه افراد این جامعه در بهترین شرایط ممکن زندگی کنند وجود ندارد و فقط به یک اراده قوی نیاز است.
بیاتنژاد در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به وضعیت استان البرز در موضوع کودکان رها شده است، گفت: در سال گذشته اداره کل بهزیستی استان البرز 295 کودک را پذیرش کرد که 77 نفر از آنها رها شده بودند.
وی یادآور شد: در 9 ماهه سال 95 نیز 42 نوزاد رها شده توسط بهزیستی پذیرش شده است.ایسنا،۲۵ دی ۱۳۹۵
آخرین دیدگاهها