برنامه‌ای برای توانمندسازی معلمان و دانش‌آموزان مناطق‌مرزی

دیانا بیگلریفرد ۳۰ خرداد ۱۳۹۶

تهیه‌کننده برنامه «مسیربرتر» اظهار کرد: توانمندسازی معلمان و دانش‌آموزان مناطق مرزی مهمترین رسالت این برنامه تلویزیونی است.

رویا جدیدی دکترای علوم تربیتی و تهیه‌کننده برنامه «مسیربرتر» در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بند ١٦سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنی بر «عدالت تربیتی در ابعاد کمی، همگانی و الزامی و عدالت کیفی با رعایت تفاوت‌های فردی، جنسیتی، فرهنگی و جغرافیایی»، اظهار کرد: بی‌شک قابلیت‌های رسانه یکی از پیش شرط‌های غیرقابل انکار تحقق این مهم به شمار می‌آید. تلاش امروز ما در شبکه آموزش سیما که البته مرهون نظارت‌های موشکافانه دکتر ساری مدیریت محترم این رسانه است، گامی در جهت ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی در اقصی نقاط کشور عزیزمان ایران است.

او در ادامه با اشاره به رویکرد این برنامه در ارایه نقطه نظرات کارشناسی و مشاوره‌ای به مخاطب در شرف کنکور، گفت: متاسفانه نگاه بازاری به مقوله کنکور باعث شده است، تعدادی انگشت‌شمار از همکاران بدون داشتن آموزشی مرتبط، اقدام به برنامه‌سازی کنند؛ امری که جز افزایش استرس در داوطلبان و خانواده‌های ایشان بازخوردی نداشته است؛ لذا عمده دغدغه ما در اتاق فکر این برنامه تدارک فضایی به دور از تنش و اضطراب کنکور است، بیننده در کنار آموزش مباحث و سرفصل‌های کتاب‌های درسی، همچنین استفاده از رهنمودهای مشاوران طراز اول آموزشی در قالب برنامه‌ای متنوع و شاد دقایقی را سپری خواهد کرد.

جدیدی در ادامه توسعه و نهادینه کردن عدالت آموزشی و تربیتی در مناطق مختلف کشور و تقویت آموزش و پرورش مناطق مرزی، خاطرنشان کرد: توانمندسازی معلمان و دانش‌آموزان این مناطق با تمرکز بر کیفیت فرصت‌های تربیتی هماهنگ با نظام معیار اسلامی ذیل اهداف کلان سند تحول بنیادین، مهمترین رسالت برنامه‌سازان و دست‌اندرکاران «مسیربرتر» است. همچنین انتخاب هوشمندانه رسانه در آموزش قطعاً موجب خواهد شد همراهان این برنامه با صرفه‌جویی در وقت و هزینه که هر دو از کژکارکردهای نظام آموزشی است، به بهترین نتیجه دست یابند.

به گزارش ایسنا، برنامه «مسیربرتر»، تولید مشترک شبکه آموزش سیما و موسسه علمی آموزشی «ونوس» از شنبه تا پنجشنبه ساعت ١٨از شبکه آموزش سیما به صورت زنده پخش می‌شود.