انتقاد به قانونی شدن ازدواج سرپرست با فرزند خوانده
دریافت از: رضا زارعی
بدرالسادات موسوی، فعال حوزه زنان و عضو مجمع زنان اصلاحطلب:
قانونی شدن ازدواج سرپرست با فرزند خوانده
موجب از بین رفتن دوستی و محبت بین پدر و مادر خوانده میشود
و ترویج نگاه جنسیتی در محیط خانواده را در پی خواهد داشت…..
در پی اعلام نظر شورای نگهبان در باره «قانون حمایت از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست»، که به معنای تأیید ازدواج سرپرست و فرزند خوانده طبق احکام شرع است، اکنون این سئوال در جامعه مطرح شده است که این فرزندپروری است یا همسرپروری؟
به گزارش ایسنا، یکشنبه 21 مهر، یک فعال حوزه زنان در این رابطه گفته است که قانونی شدن ازدواج سرپرست با فرزند خوانده موجب ایجاد تنش در خانوادهها میشود و اگر زن و شوهر حتی نگاه جنسیتی به فرزند خوانده نداشته باشند، تمایلی برای قبول سرپرستی کودکان بیسرپرست نخواهند داشت.
بدرالسادات موسوی، فعال حوزه زنان و عضو مجمع زنان اصلاحطلب، اظهار داشت که تبصره ماده 27 قانون حمایت از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست که به سرپرست خانواده امکان ازدواج با فرزند خوانده را میدهد، به گونهای است که هم پدرخوانده میتواند با دختر خوانده و هم مادر خوانده با پسر خوانده با حکم دادگاه ازدواج کند. این شرایط سبب ایجاد حساسیت در خانوادهها میشود و هر حرکتی در محیط خانه به تنش و اختلاف منجر خواهد شد.
وی همچنین گفت که قانونی شدن ازدواج سرپرست با فرزند خوانده موجب از بین رفتن دوستی و محبت بین پدر و مادر خوانده میشود و ترویج نگاه جنسیتی در محیط خانواده را در پی خواهد داشت.
وی پیشنهاد کرد که با استفاده از اصل اجتهاد، تطبیق موضوعات دینی با شرایط روز، این ازدواج ممنوع شود. شهرزاد نیوز 23 مهرماه
آخرین دیدگاهها