برگزاری دادگاه متهمان به تجاوز به دختر ۱۴ ساله در تهران

۷ مهر ۱۳۹۸

خبرگزاری هرانا – روز گذشته، متهمان به آزار جنسی یک دختر ۱۴ ساله در تهران که در پی شکایت پدر کودک بازداشت شده بودند، در شعبه ۱۲ دادگاه کیفری یک استان تهران مورد محاکمه قرار گرفتند. علیرغم تایید کارشناسان پزشکی قانونی مبنی بر مورد آزار قرار گرفتن لیلا و اعترافات اولیه متهمان پس از بازداشت، این دو متهم طی جلسه دادگاه به دفاع از خود پرداخته و همه چیز را انکار کردند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از روزنامه خراسان، دیروز شنبه ۶ مهرماه ۱۳۹۸، دو پسرخاله متهم به آزار جنسی، لیلای ۱۴ ساله، در شعبه ۱۲ دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شدند.

رسیدگی به این پرونده سه ماه قبل به دنبال شکایت پدر این کودک در دستور کار پلیس قرار گرفت. این مرد به ماموران گفته بود: “من، همسر و دخترم در کارگاهی در شهرک صنعتی در حاشیه تهران ساکن هستیم و همان جا کار می‌کنیم. دخترم به مدرسه رفته بود، اما خیلی دیر به خانه برگشت. من که نگران او شده بودم به دنبالش رفتم و او را در نزدیکی شهرک صنعتی پیدا کردم. لیلا گریه می‌کرد که او را به خانه برگرداندم”.

دخترم به مادرش گفته، پسری به نام “امیر” او را آزار داده است. با این شکایت، لیلا به پزشکی قانونی معرفی شد و کارشناسان اعلام کردند وی تحت آزار و اذیت قرار گرفته است. با اطلاعاتی که دختر ۱۴ ساله به پلیس داد، امیر ۲۷ ساله که در کارگاهی، همان حوالی کار می‌کرد، بازداشت شد و به جرمش اعتراف کرد.

با بازداشت متهم، دختر نوجوان اظهارات تازه‌ای را مطرح کرد. لیلا گفت: “یک ماه قبل از این ماجرا در حال بازگشت از مدرسه به خانه بودم که امیر راهم را سد کرد. چون اطراف خانه مان بیابان است، او با تهدید چاقو مرا به خانه اش در همان حوالی برد و آزارم داد و تهدیدم کرده بود در این باره با کسی حرفی نزنم. من هم از ترسم سکوت کردم. چند هفته از این ماجرا گذشت تا این که بار دیگر در راه بازگشت از مدرسه امیر را دیدم. می‌خواستم فرار کنم، اما او مرا گرفت، چشمانم را بست و با چاقو بار دیگر من را به خانه اش برد و آزارم داد. آن جا پسرخاله او به نام اسماعیل سررسید و سیلی به صورتم زد. او هم قصد داشت مرا آزار دهد که توانستم از دستش فرار کنم”.

با اظهارات جدید این دختر، اسماعیل نیز ردیابی و بازداشت شد.

بدین ترتیب این دو متهم، روز گذشته پای میز محاکمه ایستادند. در ابتدای جلسه لیلا برای متهمان اشد مجازات خواست. سپس امیر اتهام آزار این کودک را انکار کرد.

امیر اینگونه از خود دفاع کرد: “من و پسرخاله ام در یک کارگاه با هم کار می‌کردیم، اما صاحبکارم از کار من راضی بود و به من اضافه حقوق می‌داد. پسرخاله ام از این موضوع ناراحت شده و کینه مرا به دل گرفته بود. به همین دلیل با این دختر توطئه کرده است تا از من انتقام بگیرد. وی دختر نوجوان را اجیر کرده تا علیه من شکایت کند. من او را آزار نداده ام”.

سپس اسماعیل به دفاع پرداخت و گفت: “من آن روز به خانه پسر خاله ام رفتم و با دختر نوجوان روبه رو شدم که گریه می‌کرد. آن جا بود که فهمیدم پسرخاله ام او را اذیت کرده است. من به دختر نوجوان سیلی زدم و از او خواستم تا به خانه اش برگردد. من قصد آزار او را نداشتم و بی گناه بازداشت شده ام”.

در این میان مادر لیلا برخاست و با اشاره به اسماعیل گفت: “این پسر بار‌ها با خانه ما تماس گرفته و ما را تهدید کرده تا از شکایتمان صرف نظر کنیم. او قصد آزار دخترم را داشته است”.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند تا رای صادر کنند.

لازم به ذکر است در ادبیات عرفی رسانه های دارای مجوز از کلمه آزار و اذیت برای اشاره به تجاوز و اشکال مختلف آسیب های جنسی استفاده می شود.

لازم به یادآوری است که در بهمن ماه ۹۷، حبیب الله مسعودی فرید، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفته بود که طی سال گذشته حدود یک میلیون تماس با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ از سوی مردم گرفته شده که از این میان حدود ۱۱ هزار تماس در ارتباط با کودک آزادی بوده است.