گسست بین نسلی سبب شده تا کودکان را نبینیم

۲۹ مهر ۱۳۹۸

به گزارش خبرنگار مهر، محمود عباسی صبح دوشنبه در کنفرانس تخصصی حقوق کودک در ساری با بیان اینکه در دوره معاصر پیمان نامه های مختلف، حقوق کودک را کشف کرده اند تصریح کرد: نگاه به پیشینه ایران و اسلام نشان می دهد که به حقوق کودک در آن توجه ویژه شده است.

وی افزود: تمدن بزرگ ایران و اسلام و خدمات فراوان آن مجموعه ای از ارزش ها را فراروی ما گذاشته است و در هرجای عالم مردم نگاه ویژه به تمدن درخشان اسلام و ایران دارند.

وی با عنوان اینکه کودک حق زندگی شایسته دارد و حق دارد در کنار خانواده زیست مادی و معنوی داشته باشد گفت: کودک حق دارد سالم باشد و از مواهب اجتماع بهره مند و امنیت داشته باشند.

عباسی با اشاره به منظومه از حقوق کودکان تصریح کرد: مشخص بودن هویت و داشتن نام نیکو حق کودکان است و قانونگذاران، سیاستگذاران و برنامه ریزان رسالت سنگین تری برای تحقق حقوق کودک دارند و مجموعه ای از ارزش های بزرگ در فرهنگ و آموزه های دینی جایگاه سترگ دارند و باید با بهره گیری از ارزش ها راهکاری را فراروی جامعه قرار دهیم.

معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری با اظهار اینکه پیمان نامه بین المللی حقوق کودک مجموعه از حقوق را فراروی ما گذاشته است تصریح کرد: این پیمان نامه حاصل تجربه جهانی و کشف بزرگ بشر نیمه دوم قرن ۲۰ به شمار می رود.

عباسی ادامه داد: هنر بزرگ بشر قرن ۲۰ این بود که به کشف یکسری از حقوق کودکان پرداخت درحالی که این حقوق در اسلام و قران کریم مورد توجه قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه باید برای پاسداشت از حقوق کودکان مجموعه ای حقوق وی مورد توجه قرار گیرد یادآور شد: ارزش ها در قوانین از جمله قانون اساسی مورد توجه قرار گرفته است.

معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری با بیان اینکه گسست بین نسلی سبب شده تا کودکان را نبینیم و نفهمیم گفت: فضای مجازی چنان بر رابطه بین خانواده ها اثرگذاشته که سبب گسست بین نسلی شده است وباید تجدید نظر اساسی در فرهنگ و زندگی روزمره داشته باشیم و بیاییم کودکانمان را دریابیم.

وی تشکیل پلیس اطفال، ارائه آموزش های مختص کودکان را از جمله حقوق کودکان یاد کرد و گفت: کودکان حق دارند هویت داشته باشند.