۲۵ هزار کلاس درس هنوز با بخاری نفتی گرم می‌شود

۵ دی ۱۳۹۸

مهراله رخشانی مهر در مراسم نمادین جمع‌آوری ۲۴ هزار بخاری نفتی و افتتاح دبیرستان ماندگار طالقانی اظهار کرد: مدرسه طالقانی با حفظ معماری قدیمی و سنتی آن بازسازی شد تا خاطرات فارغ‌التحصیلان آن حفظ شود.

وی افزود: بعد از حادثه شین آباد بررسی کردیم و مشخص شد ۳۶۰ هزار بخاری غیراستاندارد در کلاس‌های درس وجود دارد، با مصوبه مجلس قرار شد ۲۰ درصد از محل عوارض گاز به نوسازی سیستم‌های گرمایشی اختصاص یابد و با تزریق این بودجه تعداد بخاری‌های غیراستاندارد به ۱۳۰ هزار رسید همچنین تعداد مدارسی که علمک گاز تا دم در مدرسه رفته بود اما همچنان از بخاری نفتی استفاده می‌شد و این  ظلم مضاعفی به دانش‌آموزان است، ۲۴ هزار کلاس درس بود.

 رخشانی مهر مطرح‌کرد: بیشترین بخاری نفتی را در استان خراسان رضوی داریم و کمترین که تعداد آن صفر است مربوط به تهران و همدان است.

۵۷۰ میلیارد تومان عوارض گاز برای نوسازی سیستم‌های گرمایشی

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ۱۳۰هزار کلاس درس که سیستم گرمایشی استاندارد نداشتند هم‌اکنون به ۸۸ هزار مورد رسیده است و از دی ماه سال گذشته تا هم‌اکنون سیستم گرمایشی ۴۷ هزار کلاس درس را استاندارد کردیم همچنین  ۵۷۰ میلیارد تومان از محل ردیف گاز برای نوسازی سیستم گرمایشی اختصاص می‌یابد.

رخشانی‌مهر افزود: هنوز ۲۵ هزار کلاس درس با بخاری نفتی گرم می‌شوند چون علمک گاز ندارند و باید سریعتر ساماندهی شوند.

وی گفت: در شهرهای تهران، قزوین، قم، همدان و یزد بخاری نفتی نداریم و بیشترین تعداد در استان سیستان و بلوچستان است چون گازکشی تکمیل نشده است همچنین ۶۳ هزار بخاری گازی غیراستاندارد در مدارس وجود دارد اما طبق قوانین  نظام مهندسی بردن شعله مستقیم در داخل مدارس ممنوع است.

رخشانی مهر افزود:  در سال ۹۸ بودجه ۵۷۰ میلیارد تومانی برای نوسازی سیستم گرمایشی مدارس داشتیم، امیدواریم در سال ۹۹ به ۸۰۰ میلیارد تومان برسد تا تمام سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی مدارس استاندارد شود.

۲۳۵۲۳۲