۱۳ بهمن ۱۳۹۸
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: ۴۵ درصد از مدارس تهران، مدارس غیر دولتی است و این مدارس حدود ۳۰ درصد از دانش آموزان این استان را تحت پوشش قرار میدهد.به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود ثقفی با اشاره به موضوع بررسی طبقه اجتماعی، محل زندگی افراد و تفاوت مدرسهها گفت: محتوای برنامهریزیهای تعلیم و تربیت بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تنظیم میشود. ما باید تعلیم و تربیت اعتقادی و اخلاقی در مدارس داشته باشیم.
وی افزود: آموزش و پرورش باید در حوزههای اجتماعی، زیستی، مدنی، زیبایی شناختی، علمی و اقتصادی به تعلیم و تربیت بپردازد.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به این که تفاوتهای فردی دانشآموزان بر آن چیزی که ما آموزش میدهیم تاثیر میگذارد، اظهار کرد: تمام مدارس ایران در حوزه تعلیم و تربیت از ظرفیتهای بسیار خوبی برخوردار هستند و میتوانند به دانشآموزان مختلف خدمات آموزشی متنوعی را ارائه دهند.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش در مدارس با افراد مختلفی سر و کار دارد. برخی دانشآموزان ظرفیت و توانایی دریافت مطالب بیشتری را دارند و بر همین اساس در مدارس خاصی درس میخوانند.
مسعود ثقفی با اشاره به انواع مدارس در ایران گفت: در حالت کلی در ایران دو نوع مدرسه با عناوین «دولتی» و «غیر دولتی» فعال هستند. از میان ۴۲۰۰ مدرسه فعال در تهران، ۱۹۲۰ مدرسه «غیر دولتی» هستند.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: در حال حاضر ۹۱۰ هزار دانش آموز در مدارس دولتی درس میخوانند، در حالی که ۳۰۴ هزار دانش آموز در مدارس غیر دولتی تحصیل میکنند.
وی اضافه کرد: با آمارهای موجود میتوان دریافت که ۴۵ درصد از مدارس تهران (غیر دولتیها) حدود ۳۰ درصد از دانشآموزان این استان را تحت پوشش قرار میدهند.
ثقفی با اشاره به انواع مدارس دولتی در ایران، توضیح داد: مدارس دولتی عادی اکثر مدارس را شامل میشوند، در حالی که مدارس استعدادهای درخشان، نمونه دولتی و هیئت امنایی نیز بخش دیگری از مدارس دولتی را تشکیل میدهند.
وی افزود: مدارس نمونه دولتی نسبت به مدارس عادی خدمات آموزشی خود را در زمان بیشتری به دانشآموز انتقال میدهند. برای مثال دانشآموزان حاضر در مدارس نمونه دولتی باید از ساعت ۸ صبح تا ۱۴:۱۰ در مدرسه حضور داشته باشند، این درحالی است که دانشآموزان در مدارس عادی از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ در مدرسه حضور پیدا میکنند.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران در برنامهای رادیویی با اشاره به اینکه تمام مدارس هیئت امنایی دولتی هستند، اظهار کرد: در مدارس هیئت امنایی دانشآموزان میتوانند علاوه بر آموزش و پرورش از خدمات سایر نهادهای اجتماعی بهرهمند شوند.
آخرین دیدگاهها