شبکههای مجازی؛ عامل جدایی فکری و عاطفی جوانان
۲۱ بهمن ۱۳۹۸
ایسنا/یزد مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد با بیان این که توجه به سبک زندگی یکی از محورهای اصلی گام دوم انقلاب است، گفت: جدایی فکری و عاطفی در ارتباطات فردی از جمله آثار منفی شبکههای مجازی است.
«عباسعلی دانافر» یکشنبه بیستم بهمن ماه در همایش پیشگیری از بزه دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی که با حضور مدرسان آموزش خانواده، مشاورین و معاونین پرورشی مدارس برگزار شده است، اظهار کرد: فضاهای سایبری، آسیبهای نوظهور و رفتارهای پرخطر امروزه به یکی از دغدغههای جدی در میان زنان و کودکان جامعه تبدیل شده است.
وی با بیان این که اگر این رفتارها کنترل نشوند، تهدید جدی برای جامعه محسوب میشوند، افزود: هر چیزی که سلامت ما را به خطر بیاندازد رفتار پرخطر است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: در حال حاضر شش رفتار پر خطر اعتیاد، خشونت، تغذیه، رفتاهای سوء جنسی، کم تحرکی و فضای مجازی در جامعه وجود دارد که سلامت روحی و جسمی افراد را تحت الشعاع قرار داده است.
دانافر توجه به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری را یکی از رسالتهای معلمان دانست و تصریح کرد: یکی از محورهای بیانیه گام دوم سبک زندگی است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان، این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: اثرات منفی شبکههای مجازی از دیدگاه جامعه شناسی جدایی فکری و عاطفی در ارتباطات، لذت بخش بودن فضای مجازی برای دانشآموزان و اعتیاد به شبکههای اجتماعی است.
آخرین دیدگاهها