معاون عمرانی وزیر آموزشوپرورش: مشکلات ما در هنرستانها کمبود تجهیزات است
۳۰ فروردین ۱۳۹۹
ایسنا/لرستان معاون عمرانی وزیر آموزشوپرورش گفت: مشکلات ما در هنرستانها کمبود تجهیزات است و در این راستا ضعیف هستیم و تلاش شده این بخش تقویت شود.
مهراله رخشانی مهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نگاه وزارتخانه بر تقویت هنرستانها و بخش مهارتآموزی است و در سال ۹۹، ۱۰ بسته تحولی در وزارتخانه در حال تصویب است که یکی از این بستهها تقویت آموزشهای مهارتی بوده یعنی هر دانشآموز یک مهارت در حوزه آموزش متوسطه تا پایان سال کسب کند و قطعاً در این راستا اتفاقات خوبی انجام میشود.
وی با بیان اینکه مشکل حوزه مهارتآموزی کمبود فضای آموزشی نیست، گفت: مشکلات ما در هنرستانها کمبود تجهیزات است و در این راستا ضعیف هستیم و تلاش شده این بخش تقویت شود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه در این راستا ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه خرید تجهیزات هنرستانها در سراسر کشور تخصیص یافته که امیدواریم بسیاری از مشکلات برطرف شود، عنوان کرد: همچنین در قانون بودجه ۹۹، ۴۰۰۰ میلیارد تومان به اعتبار مصوب ردیف تجهیز هنرستانها که ذیل حوزه معاونت پشتیبانی وزارتخانه است اضافه شده و درصورت تخصیص این رقم تحول خاصی در حوزه تجهیزات هنرستانی رقم خواهد خورد.
رخشانی مهر بیان کرد: سرانه متوسط فضای آموزشی در کشور ۵.۲۱ مترمربع بوده و ۱۰ استان زیر خط میانگین سرانه فضای آموزش هستند و تلاشمان این است بخشی از این عقبماندگیها را جبران کنیم.
وی گفت: سرانه فضای آموزشی در لرستان ۵.۳۳ مترمربع بوده که بالای میانگین سرانه فضای آموزشی کشور است.
معاون عمرانی وزیر در ادامه عنوان کرد: در هیچکدام از استانهای کشور مدرسه خشت و گلی نداریم و در سال ۹۷ بیش از ۱۰۰۰ کلاس خشت و گلی جمعآوری شده است.
رخشانی مهر اظهار کرد: مدارس سنگی داریم که مربوط به مناطق عشایری هستند که هر منطقه باید براساس شرایط اقلیمی رقمی را برنامهریزی و اعتباراتی را در اختیار نوسازی مدارس قرار دهد.
وی با تأکید بر اینکه تکمیل پروژههای نیمهتمام در دستور کار قرار دارد، گفت: از محل اعتبارات استانی ۵۱ میلیارد تومان برای لرستان مصوب شده که از این رقم ۸.۴ میلیارد تومان تخصیص یافته است که با این اعتبار نمیتوان کانون و اردوگاه نیمهتمام را تکمیل کرد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در زمینه هوشمند سازی مدارس افزود: در تلاش هستیم با ۵۰۰ میلیارد تومان اعتباری که به خرید تجهیزات تخصیص یافته مدارسی که ساخته میشوند را مجهز به سیستم هوشمند کنیم.
وی اضافه کرد: تعهد خیرین مدرسهساز در سال گذشته ۱۵۰۰ میلیارد تومان بود و همچنین ۳۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب برای پروژههای مشارکتی دیده شده و امسال دستمان در حوزه اعتبارات مشارکتی باز است.
رخشانی مهر یادآور شد: سامانه استقرار نظام مکانیابی در بیستم اردیبهشت رونمایی میشود که این نظام مبتنی بر تحولات جمعیت شناختی است.
آخرین دیدگاهها