لزوم حمایت از اقشار آسیب پذیر؛ سوء تغذیه شدید ۴۱ کودک و مادر در گناوه
۱۰ خرداد ۱۳۹۹
گناوه – ۳۰ کودک و ۱۱ مادر در گناوه با وجود مشکلات شدید تغذیه ای تحت پوشش هیچ یک از نهادهای حمایتی نیستند که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرند.
خبرگزاری مهر، گروه استانها، عصمت اسماعیلی: کرونا تأثیر گستردهای را در زمینههای مختلف در جامعه داشته است که یکی از تأثیرات مهم آن در حوزه اقتصادی و زندگی و معیشت مردم بوده است.
هرچند همه افراد به نوعی در جریان شیوع کرونا با چالش روبرو شدهاند ولی برخی از اقشار بیش از دیگران در معرض آسیب قرار دارند که از جمله آنها میتوان به اقشار آسیبپذیر و مستضعف اشاره کرد.
کودکان و زنان باردار به ویژه در بین قشر مستضعف و آسیبپذیر در این شرایط بیش از هر زمان دیگری در معرض آسیب هستند که نیاز است حمایت لازم از آنها صورت گیرد.
البته برخی از کودکان و زنان باردار نیز هستند که تحت پوشش هیچ نهادی قرار ندارند و علیرغم نیازهای بسیار، با مشکلاتی روبرو هستند که رفع آنها، توجه و پیگیری مسئولان را میطلبد.
بحران تغذیهای کودکان و مادران
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه در گفتوگو با خبرنگار مهر گفت: بعد از همه گیری بیماری کرونا در کشور که بسیاری از کسب و کارهای کوچک را تحت شعاع قرار داد و باعث تعطیلی و بیکاری تعداد زیادی از ساکنین شهرستان شد، زندگی افراد ضعیف و زیر خط فقر دچار بحران شد.
شهرستان گناوه ۲۵۷ کودک دچار اختلال رشد و نیازمند حمایت تغذیهای دارد که ۴۹ مورد تحت پوشش هیچ نهاد یا مؤسسه حمایتی نیستند محمد باز یاری اظهار داشت: دو گروه آسیب پذیر که معمولاً در همه بحرانها بیشترین آسیب را میبینند و نیازمند توجه خاصند، زنان باردار و کودکان هستند.
وی تصریح کرد: آسیب وارد شده به این دو گروه آینده جامعه و کشورمان را تحت تأثیر قرار میدهد بنابراین باید به سلامت و تغذیه سالم این دو گروه توجه ویژه شود.
باز یاری بیان کرد: شهرستان گناوه ۲۵۷ کودک دچار اختلال رشد و نیازمند حمایت تغذیهای دارد که ۲۰۸ کودک تحت پوشش کمیته امداد (۱۳۸ مورد کمیته امداد گناوه و ۷۰ مورد کمیته امداد ریگ) قرار دارند و سبد غذایی دریافت میکنند.
۳۰ کودک و ۱۱ مادر تحت پوشش نیستند
وی گفت: از این تعداد ۴۹ مورد تحت پوشش هیچ نهاد یا مؤسسه حمایتی نیستند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه تاکید کرد: متأسفانه ۳۰ کودک از این ۴۹ کودک دچار بحران تغذیهای شدید هستند و در صورت دریافت نکردن کمک از نهادهای حمایتی آسیب جدی خواهند دید.
شهرستان گناوه ۶۰ مادر باردار نیازمند کمکهای حمایتی دارد که ۱۱ مورد نیاز فوری به دریافت کمک تغذیهای دارند رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: شهرستان گناوه ۶۰ مادر باردار نیازمند کمکهای حمایتی دارد که از این تعداد ۳۹ مورد تحت پوشش برنامه بنیاد علوی هستند و سبد کالا دریافت میکنند.
وی تصریح کرد: ۲۱ مورد تحت پوشش هیچ برنامه حمایتی نیستند و ۱۱ مورد نیاز فوری به دریافت کمک تغذیهای دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه گفت: کمیته امداد و بهزیستی و خیرین، دو گروه آسیب پذیر زنان باردار و کودکان، که تحت پوشش هیچ ارگانی نیستند را تحت حمایت قرار دهند.
کمیته امداد و بهزیستی زنان آسیبپذیر را تحت پوشش قرار دهند
دانیال اسفندیاری اظهار داشت: با توجه به آمار ارائه شده توسط شبکه بهداشت و درمان و مخاطرات عدم توجه به دو گروه آسیب پذیر زنان باردار و کودکان، کمیته امداد و بهزیستی و خیرین شهرستان گناوه مواردی که تحت پوشش هیچ ارگانی نیستند را تحت حمایت قرار دهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه افزود: با توجه به برنامههای شبکه بهداشت و درمان برای گروه زنان باردار و کودکان، آمار اعلامی این اداره به عنوان یک مرجع تلقی شده و مورد اعتماد است، لذا برای توزیع عادلانه کمکهای خیرین به آمار شبکه بهداشت و درمان رجوع شود.
وی از کمیته امداد گناوه برای تحت پوشش قرار دادن ۳۰ کودک و ۱۱ زن باردار که نیاز فوری به دریافت حمایتهای تغذیهای داشتند، تقدیر کرد و از بهزیستی و سایر مؤسسههای خیریه خواست ۲۹ مورد باقیمانده را تحت حمایت خود بگیرند.
حمایت از اقشار آسیب پذیری که تحت پوشش هیچیک از نهادهای حمایتی نیستند باید با جدیت در دستور کار قرار گیرد و علاوه بر نهادهای حمایتی، خیرین نیز دست یاری به آنها برسانند و برای رفع مشکلشان تلاش کنند.
آخرین دیدگاهها