معاون اداره کل بهزیستی استان: ۹۰ درصد کودکان معتاد خراسان شمالی از طریق والدین معتاد شده اند
۰۲ تیر ۱۳۹۹
ایسنا/خراسان شمالی معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی گفت: ۹۰ درصد از کودکان معتاد در این استان از طریق والدین معتاد شده اند.
صحرانورد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه والدین معتاد به شکل های مختلف در معتاد شدن کودکان خود نقش داشته اند، اظهارکرد: برخی از والدین این تصور را دارند که مواد مخدر همانند دارو عمل می کند و هنگام بیماری کودک مقداری مواد همچون تریاک به آن ها می دهند.
وی افزود: از سوی دیگر به عنوان مثال برخی از والدین هنگام خرید مواد مخدر فرزند خود را نیز با خود می برد و یا اینکه فقط فرزند خود را نزد خرده فروش برای خرید ماده مخدر می فرستد که این امر سبب کنجکاوی کودک در ارتباط با این ماده خریداری شده می کند.
صحرانورد ادامه داد: از سوی دیگر برخی از والدین نیز متاسفانه دچار فقر فرهنگی هستند و ماده مخدر را نزد کودک خود استعمال می کنند و همین امر نیز سبب الگوگیری کودک و تاثیرپذیری وی از والدین می شود.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۷ تعداد کودکان معتاد ارجاع داده شده به این اداره کل ۴۸ نفر بوده است، تصریح کرد: این تعداد در سال گذشته به ۵۵ نفر رسیده است که افزایش ۱۴ درصدی داشته است.
این مقام مسئول با تصریح بر اینکه در معتاد شدن کودکان در این استان اعتیاد مادر تاثیر بیشتری داشته است، توضیح داد: مادرها برای مواردی همچون کاهش درد کودک هنگام بیماری، به آن مواد مخدر خورانده است که همین امر سبب وابسته شدن کودک به مواد مخدر شده است.
وی گفت: از سوی دیگر میان کودکان معتاد، کودکان خیابانی آمار بیشتری داشته اند، بطوریکه ۸۰ درصد کودکان خیابانی به نحوی معتاد هستند.
انتهای پیام
آخرین دیدگاهها