جانشین وزیر آموزش و پرورش در طرح هدایت: بخشی از اعتبارات ستاد ملی کرونا به خرید تبلت دانشآموزی اختصاص یابد
۱۶ دی ۱۳۹۹
تهران- ایرنا- جانشین وزیر آموزش و پرورش در طرح هدایت گفت: در تلاش هستیم تا دولت بخشی از اعتبارات ستاد ملی کرونا را که به هزینه گرفته نشده است، برای خرید تبلت دانش آموزی اختصاص دهد.
۱۲۰ هزار تبلت و گوشی هوشمند با استفاده اعتبارات دولتی و کمکهای مردمی از مهرماه تاکنون برای دانشآموزان نیازمند تهیه و اهدا شده است.
در طرح هدایت با شعار «هر دانش آموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس مدرسه»، با استفاده از امکانات اداره کل آموزش و پرورش استان ها، مشارکت خیّران و کمکهای دولتی، ابزارهای کمک آموزشی هوشمند نظیر تبلت و گوشی همراه خریداری و در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار میگیرد.
به گزارش روز سه شنبه مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، سید جواد حسینی با اشاره به کمک دستگاهها و نهادها به طرح هدایت گفت: اهدای ۱۵ هزار تبلت توسط مرکز آمار ایران، اهدای بیش از ۵۰ هزار تبلت توسط کمیته امداد امام (ره)، اختصاص سه میلیارد تومان اعتبار خرید تبلت توسط برخی پالایشگاهها و اعطای وام قرضالحسنه برای خرید تجهیزات هوشمند ارتباطی توسط بانک رفاه بخشی از مشارکت دستگاهها و نهادها در طرح هدایت است.
وی همچنین با اشاره به برگزاری نشست با جامعه خیرین مدرسهساز افزود: با هماهنگی سازمان نوسازی مدارس نشستی با خیرین مدرسهساز برگزار و مقرر شد از ظرفیت خیرین برای تهیه تبلت دانشآموزان نیازمند مدارسی که ساختهاند، استفاده شود.
جانشین وزیر آموزش و پرورش در طرح هدایت با تأکید بر اینکه باید از تمامی ظرفیتهای استانی در طرح هدایت استفاده کرد، گفت: با بسیاری از استانداریها تفاهمنامه تأمین تجهیزات هوشمند ارتباطی امضا شده است که بر اساس این تفاهمنامهها نیمی از اعتبار طرح هدایت از طریق مشارکت خیرین و با راهبری وزارت آموزشوپرورش و نیم دیگر اعتبار از طریق منابع استانی و توسط استانداریها تأمین میشود.
وی با بیان اینکه یکی از بهترین ظرفیتها برای جلب مشارکت مردمی، محلی و شهری در طرح هدایت، انجمن اولیا و مربیان مدارس است گفت: در مدارس سطح کشور ۱۰۰ هزار انجمن اولیا فعال هستند که این انجمنها میتوانند محوریت جلب مشارکتهای مردمی را در هر مدرسه عهدهدار باشند.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از اهدای بیش از هزار تبلت توسط مجامع بین المللی به دانش آموزان اتباع خبر داد و گفت: تاکنون مجامع بینالمللی بیش از هزار تبلت برای دانشآموزان اتباع مقیم ایران تهیهکردهاند و از ظرفیت مجامع بینالمللی نظیر یونسکو و یونیسف برای تهیه وسایل ارتباطی هوشمند بهویژه برای دانشآموزان اتباع باید نهایت استفاده را برد.
حسینی در ادامه نشست با تقدیر از فعالیتهای مرکز امور بینالملل وزارت آموزشوپرورش اظهار داشت: از ظرفیت خیرین ایرانی مقیم خارج از کشور با محوریت مرکز امور بینالملل وزارت آموزشوپرورش نیز باید در طرح هدایت نهایت استفاده را برد.
آخرین دیدگاهها