متخصص بیماریهای عفونی مطرح کرد: کرونای جهش یافته کودکان را نیز درگیر میکند / خانوادهها کودکان را از منزل خارج نکنند / کرونا یک ویروس هزار چهره است
۳۰ فروردین ۱۴۰۰
متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم(ص) بندرعباس گفت: خانواده ها فرزندان خود را از منزل خارج نکنند؛ کرونای جهش یافته انگلیسی نسبت به پیکهای قبلی کرونای چینی که بچه ها کمتر درگیر می شدند، کودکان و جوانان را نیز درگیر می کند.
به گزارش ایلنا از بندرعباس، الهام براهیمی قلعه قاضی عنوان کرد: کرونا یک ویروس هزار چهره است و ما نمیتوانیم رفتارش را پیش بینی کنیم و هر روز با تغییرات ژنتیکی که در خود ایجاد میکند رفتارهای بخصوصی را از خودش بروز می دهد.
وی ادامه داد: همه گروهای سنی می توانند در معرض خطر باشند پس باید از خود و اطرافیانمان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی مراقبت کنیم.
براهیمی بیان کرد: ما چون در پاندمی کرونا هستیم حتما کوچکترین علامت به ویژه در افراد سالمند و افرادی که بیماری های زمینه ای دارند را جدی بگیریم.
وی با اشاره به اهمیت واکسیناسیون عمومی به ویژه کادر درمان و افرادی که بیماریهای زمینه ای دارند، اظهار کرد: هم اکنون شرکتهای زیادی در دنیا هستند که بعنوان تولید کننده واکسن فعالیت میکنند که این واکسنها هر کدام ساختارهای مختلفی دارند بنابر این ما باید در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی حتما هر واکسنی که در دسترس بود نسبت به واکسیناسیون خود اقدام کنیم. در حال حاضر کادر درمان و افراد سالمند و بیمارانی که بیماری زمینه ای دارند در اولویت تزریق واکسن هستند؛ حتما تا زمان واکسیناسیون همگانی شیوه نامه های بهداشتی را در پیش بگیریم.
متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم(ص) بندرعباس تصریح کرد: برخی افراد پس از دریافت مرحله نخست واکسن یا حتی پس از دریافت مرحله دوم واکسن شیوه نامه های بهداشتی را کمتر رعایت می کنند و یا ماسک نمی زنند؛ پاسخ کامل از واکسن تا ۲ یا ۳ هفته بعد از تزریق ایجاد می شود اما افراد باز هم باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
براهیمی اضافه کرد: بیماران حتما سرفه های پیش رونده را جدی بگیرند؛ برخی از این بیماران پس از مراجعه و انجام سی تی اسکن درگیری ریه بیشتری در آنها دیده می شود.
وی ادامه داد: پیک چهارم کرونا در کشور و استان به دلیل مسافرتها و برگزاری مراسم ها و دور همیهای ایام تعطیلات عید است. از مردم می خواهیم در ایام مبارک ماه رمضان مراسم افطاری و دور همی برگزار نکنند که این امر موجب گسترش بیماری خواهد شد.
براهیمی خاطر نشان کرد: بیماران مبتلا به فشار خون و دیابت در روزهای کرونایی نباید از روند درمان خود غافل شوند و برای چک کردن وضعیت بیماری مراجعه آنها به مراکز درمانی ضروری است چرا که در صورت عدم مراجعه و مصرف داروهای خودسرانه سیستم ایمنی آنها دچار مشکل می شود.
آخرین دیدگاهها