رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان: شیوع کرونا ترک تحصیل کودکان محروم را در پی داشت

۱۱ مهر ۱۴۰۰

اصفهان- رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شیوع کرونا و آموزش در مدارس به ما نشان داد که در زمینه زیرساخت‌های آموزشی امکانات نیاز داریم و شاهد ترک تحصیل دانش آموزان در برخی مناطق محروم بودیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نورصالحی صبح یکشنبه در دوازدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن تبریک روز نیروی انتظامی اظهار داشت: امنیت و آرامشی که پاسداران این مرز و بوم همواره برای آن تلاش می‌کنند بیش از هر چیز تضمین کننده فردای درخشان کودکان امروز است که آینده شهر با دستان یکایک آنان رقم می‌خورد.

وی در خصوص روز جهانی کودک ابراز داشت: اصفهان سال‌هاست که میزبانی جشنواره کودک و نوجوان را بر عهده دارد اما در دو سال اخیر نحوه برگزاری جشنواره تغییر کرده که امیدواریم با واکسیناسیون عمومی و قطع زنجیره اپیدمی کرونا بتوانیم سال آینده جشنواره‌ای با حضور همه کودکان شهر برگزار کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به لزوم ایجاد بستر برای تعالی کودکان مناطق محروم افزود: کودکان باید بتوانند توانمندی‌ها و استعدادهای بالقوه خود را بدون در نظر گرفتن اینکه در کدام منطقه شهر به دنیا آمده‌اند به فعل برسانند.

وی ادامه داد: شیوع کرونا و آموزش در مدارس به ما نشان داد که در زمینه زیرساخت‌های آموزشی و دسترسی به امکانات هوشمند که لازمه یادگیری مجازی بود کودکان و نوجوانان و البته والدین آنها با مشکلات متعددی مواجه شدند و شاهد ترک تحصیل کودکان در برخی مناطق محروم بودیم.

نورصالحی در خصوص کسب عنوان شهر دوستدار کودک توسط اصفهان تصریح کرد: یک شهر دوستدار کودک باید امکانات را برای یکایک کودکان فراهم کند و ما نیز به عنوان نمایندگان مردم در پارلمان شهری باید گوش شنوایی برای مصائب مردم باشیم.

وی با بیان اینکه منش و رفتار امام رضا (ع) و پیامبر اسلام (ص) باید دیده شود، گفت: احسان و نیکوکاری که از بارزترین خصوصیات ائمه اطهار (س) است در کلمه وقف معنا می‌یابد. وقف کردن باید نمونه‌ای از فرهنگ غنی اسلامی تلقی شود که به واسطه آن زندگی مردم جامعه به تعادل می‌رسد و می‌تواند ریشه تبعیض و اختلاف طبقاتی را تا حد زیادی از میان بردارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر نقش شورای شهر بر اشاعه فرهنگ وقف اضافه کرد: شورای شهر بیش از هر نهاد دیگری با مردم در ارتباط است و از طریق فراهم کردن بسترهای فرهنگی با کمک شهرداری باید فرهنگ ریشه دار وقف را زنده نگه دارد؛ بسیاری از کتابخانه‌ها، بیمارستان‌ها، خانه‌های تاریخی، تکایا و مکان‌های مذهبی از فرهنگ وقف از گذشته‌های دور تاکنون برای ما به یادگار مانده‌اند و واقفین آن از این طریق نامشان را برای همیشه در دل تاریخ این شهر زنده نگه داشته‌اند.