۲۹ کودک مبتلا به کرونا در اراک بستری شدند

گروه استان‌ها-متولیان بهداشت و درمان استان مرکزی از جولان سویه جدید کرونا در استان ابراز نگرانی کرده و از شیوع گسترده این سویه در بین کودکان و بستری ۲۹ کوردک در اراک خبر دادند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، این روزها با پیک جدید شیوع بیماری کرونا رو به رو هستیم که این پیک با سرعت بیشتر و به صورت گسترده‌تر با سویه جدید آن بنام امیکرون در بین مردم به‌ویژه کودکان در حال انتشار است.

به طوری که با شروع این پیک شهرهای استان یکی پس از دیگری قرمز شد و این شرایط می‌طلبد که مردم قبل از آنکه شاهد از دست رفتن نزدیکان و عزیزان خود باشند اهتمام ویژه در رعایت پروتکل‌های بهداشتی داشته باشند.

با تعطیلی مدارس انتظار می‌رود خانواده‌ها در راستای پیشگیری از شیوع این بیماری از حضور فرزندان خود در مراکز شلوغ و پرتردد بپرهیزند و با انجام واکسیناسیون فرزندان خود را در برابر این بیماری ایمن کنند.

بستری 29 کودک مبتلا به کرونا در اراک

“سید محمد جمالیان”، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به بستری 29 کودک مبتلا به کرونا در اراک گفت: این روزها سویه جدید بیماری کرونا به نام امیکرون در بین کودکان شیوع گسترده پیدا کرده و از 29 کودک بستری در بیمارستان امیرکبیر اراک، 9 مورد مبتلای قطعی به اُمیکرون بوده و ابتلا یا عدم ابتلای بقیه در حال پیگیری است و منتظر جواب تست نهایی آنها هستیم و 5 مورد از کودکان در بخش مراقبت‌های ویژه اطفال و یک مورد در بخش مراقبت ویژه نوزادان بستری هستند.

وی افزود: علائمی از جمله گلودرد، تب و مشکلات تنفسی و گوارشی یکی از شایع‌ترین علائم ابتلای کودکان به امیکرون است به همین سبب خانواده‌ها باید نسبت به سلامت فرزندان خود و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اهتمام ویژه داشته باشند.

واکسیناسیون گروه سنی 5 تا 12 سال یکی از اقدامات مهم در زمینه کنترل بیماری کرونا است

جمالیان ادامه داد: اکنون واکسیناسیون گروه سنی 5 تا 12 سال یکی از اقدامات مهم در زمینه کنترل بیماری کرونا است به همین سبب خانواده‌ها می‌توانند فرزندان خود را در این گروه سنی برای انجام واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون ببرند تا ایمنی فرزندان در برابر بیماری کرونا بیشتر شود.

وی تصریح کرد: باتوجه به افزایش مراجعان سرپایی، ابتلای بیشتر کودکان و افزایش احتمال انتقال بیماری از کودکان به سایر افراد توصیه می‌شود که با تزریق واکسن برای کودکان و نوجوانان، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی برای پیشگیری از ابتلا خود و اطرافیان به این بیماری مراقب باشیم.

10 تا 15 درصد موارد بستری را کودکان تشکیل می‌دهند

“بهمن صادقی”، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک هم با اشاره به نگرانی از ابتلای افزایشی کودکان در این موج گفت: یکی از نگرانی‌های اصلی و مهم مجموعه بهداشت و درمان افزایش موارد مراجعه کودکان است که اکنون مراجعه به شکل سرپایی است اما به همین نسبت موارد بستری هم افزایش می‌یابد.

وی افزود: اکنون 10 تا 15 درصد موارد بستری را کودکان تشکیل می‌دهند و درصدی هم به خدمات بخش‌های ویژه نیاز پیدا می‌کنند.

از لحاظ تجهیزاتی و تخت‌های ویژه کودکان به حداقل‌های کشوری نزدیک‌ می‌شویم

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: متاسفانه 5 تخت picu برای پوشش خدمات مربوطه به کودکان موجود است و با پیگیری‌های انجام شده، توانستیم 5 تخت دیگر با سایر متعلقات با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد تومان دریافت کنیم که تا پایان این هفته در بیمارستان نصب می‌شوند.

صادقی عنوان کرد: با راه‌اندازی و ورود تخت‌ها به چرخه درمان، از لحاظ تجهیزاتی و تخت‌ها به حداقل‌های کشوری نزدیک‌تر می‌شویم اما همچنان نیاز است که مردم به ویژه والدین پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و نگذارند که میزان مراجعه به مراکز درمانی به ویژه کودکان افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون فوتی در رده‌ سنی اطفال گزارش نشده اما اگر روند افزایش موارد بستری به همین منوال باشد متاسفانه شاهد افزایش موارد بستری و به دنبال آن نیاز به خدمات مراقبت‌های ویژه و فوت می‌شویم.

چهارمین بخش بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک(سانتر کرونا) مجدد به بیماران کرونایی اختصاص یافت

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: این تفکر که بسیاری گمان می‌کنند نوع اُمیکرون تعداد نفرات کمتری را درگیر می‌کند و موارد ابتلا، بستری و مرگ و میر آن پایین‌تر از سویه‌های قبلی است، درواقع اشتباه است و در مقابل تمام موارد درحال افزایش است به طوری که چهارمین بخش بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک(سانتر کرونا) تخلیه و به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

انتهای پیام/713/ی