نوزادی که در توالت بیمارستان به دنیا آمد
دریافت از : محمد رضا برزگر
چندی پیش زنی بعد از اینکه بیمارستان از پذیرش او سرباز زد،
کودکش را در توالت بیمارستان به دنیا آورد.
زن جوانی از اهالی منطقهی سرکوه هومیان در۵۰ کیلومتری شهرستان کوهدشت به دلیل امتناع مسئولان بیمارستان از پذیرش او برای زایمان، فرزند خود را در توالت بیمارستان به دنیا آورد.
به گزارش “خبر آنلاین” بیمارستان این زن جوان را که نامش پروانه است، به دلیل نبود پزشک پذیرش نکرده و گفته تا خرمآباد بروند. اما پروانه که از درد زایمان به خود میپیچیده به تنهایی به توالت بیمارستان که حتا چراغ هم نداشته میرود و کودکش را زیر نور موبایل به کمک جاریاش به دنیا میآورد.
نوزاد بعد تولد به کاسهی توالت فرو میافتد و با زحمت او را از کاسه بیرون میآوردند؛ نوزاد دختری که سالم است و اسم شیدا را برای او انتخاب کردند.
این زن جوان به “خبرآنلاین” گفت که بعد زایمان بیمارستان حتا به او سرم هم تزریق نکرده است. بعد از اصرارهای فراوان او و همراهش بالاخره پرستاری حاضر میشود به او سرم تزریق کند.
تشویق به فرزندآوری و کاستیهای نظام بهداشت و درمان
این آخرین نمونه از وضعیت نابسامان نظام بهداشت و درمان در ایران در شرایطی است که به دستور آیتالله خامنهای و همراهی همهی نهادهای دولتی و اجرایی فرمان فرزندآوری بیشتر در کشور کلید خورده است.
افزایش جمعیت و تشویق شهروندان به فرزندآوری بیشتر در حالی وارد فاز اجرایی شد که برخی مسئولان کشور نیز خود به کاستیهای چشمگیر بخش درمانی به ویژه در برخی استانها و شهرستانهای کشور اعتراف میکنند.
در آخرین اظهارنظر رضا چمن، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهکلویه و بویراحمد گفت که مشکلات جدی بهداشت و درمان این استان در سفر اخیر حسن روحانی به این استان به مقامات ابلاغ شد.
این مقام مسئول فرسوده بودن ساختمانهای بیمارستانها، کمبود پزشک و متخصص و کمبود اعضای هیات علمی دانشگاهی در رشتههای پزشکی را مهمترین مشکلات درمانی و بهداشتی در این استان دانست. رضا چمن میگوید وزیر بهداشت و درمان قول پیگیری این مطالبات را به مقامات اجرایی استان داده است.
حسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت و درمان در بهمن ماه گذشته اعلام کرد که دولت قادر به پرداخت دستمزد دستکم نیمی از کارکنان در بخش بهداشت و درمان نیست. او تاکید کرد که هرسال نیز بر این ناتوانی دولت افزوده خواهد شد.
وزیر بهداشت گفت که حقوق دستکم ۲۰۰ هزار نفر از پرسنل بخش بهداشت و درمان از طریق درآمدهای اختصاصی که باید صرف ساختوساز بیمارستانها، بهینهسازی و تامین تجهییزات پزشکی شود، پرداخت میشود. به این ترتیب دیگر پول چندانی برای توسعه و تجهییز بیمارستانها و ارتقای کیفیت درمان باقی نمانده است.دویچه وله 24 مرداد
آخرین دیدگاهها