به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی روز سه شنبه در جلسه شورای دادگستری در محل استانداری زنجان، بر لزوم اهمیت توجه حمایت روانی از دانشآموزان اشاره کرد و گفت: متاسفانه در مدارس در بُعد مشاور کمبود داریم که مشاور در مقطع ابتدایی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه کمبود نیرو داریم، اظهار داشت: اهمیت تعریفی در سیستم تعلیم و تربیت در حوزه مددکاری وجود ندارد.
مدیرکل آموزشوپرورش استان زنجان، بر لزوم ضرورت شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل اشاره کرد و گفت: این کار از اقداماتی است که باید انجام دهیم و در این راستا باید از ظرفیت منبرها، صدا و سیما و سایر رسانهها بهره برد.
اسماعیلی تاکید کرد: متاسفانه فرهنگ حاکم در مناطق روستایی اجازه نمیدهد دختران در روستاها تحصیل کنند.
وی گفت: سه هزار و ۶۲۴ نفر بازمانده از تحصیل در سه دوره در استان شناسایی شده و در حالی که محرومیتهای متعددی وجود دارد و آمار حاکی از آن است که نیمی از دانشآموزان در شهر زنجان نیازمند توجه هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان تصریح کرد: ۲۱۷ هزار و ۶۹۶ دانشآموز در استان مشغول به تحصیل هستند و پوشش تحصیلی ۱۰۰ درصد ابتدایی، رویکرد استانی تعریف شده است تا به این مرحله برسیم.
اسماعیلی به معضل کلاسهای مختلط نیز اشاره کرد و یادآور شد: در زنجان حدود ۶۰ درصد دانشآموزان دختر و پسر در کلاسهای مختلط حضور دارند.
وی به بحث ازدواج زودهنگام دانشآموزان در استان اشاره کرد و گفت: در این حوزه جزو مقام اول کشوری هستیم که بازماندگی از تحصیل را به همراه دارد.
آخرین دیدگاهها