به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی موالی اظهار داشت: در پی مراجعه تعدادی از معلمان و مدیران مدارس به پلیس فتا استان مبنی بر اینکه پیامهایی از شمارههای ناشناس با عناوین “شاد مدیران مدارس”، “اینترنت دانش آموزی” و “اهدای ۱۲ گیگ اینترنت رایگان” برای آنها ارسال و در ادامه با استفاده از ترفندهای متقلبانه منجر به هک شدن حساب کاربری شبکه شاد آنها شده است، بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: پس از بررسی صورت گرفته مشخص شد بدافزار یکسان بر روی گوشی افراد نصب و متهم از این طریق به پیامکها دسترسی پیدا کرده است.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان قم گفت: با اقدامات تخصصی کارشناسان مشخصات یک محصل ۱۵ ساله به دست آمد و طی تعامل با حراست آموزش و پرورش و هماهنگی با مقام قضائی استان نامبرده همراه پدرش در به پلیس فتا استان قم حاضر و اظهارات وی اخذ شد.
وی ادامه داد: متهم به اسم پشتیبانی شاد، فایل بدافزار را با متن “این فایل از طرف تیم فنی پشتیبان شاد برای مدیران زحمتکش فراهم گردیده است لطفاً شاد را بروزرسانی کنید” را ارسال و سپس با دسترسی گرفتن به پیامکهای قربانیان اقدام به لاگین به اکانت شاد آنها و در ادامه مدیریت کانالهای اطلاع رسانی مدارس را در دست گرفته و اقدام به تغییر نام و محتوای کانال به کانالهای موزیک و فان کرده که در نهایت کانال را در قبال شارژ همراه اول بفروش میرسانده است.
سرهنگ موالی افزود: سپس همدست ۱۶ ساله وی نیز در این پلیس حاضر و طی تحقیقات عنوان داشت خطوط مدیران مدارس را از طریق جستجو در بین گروههای آموزشی بدست آورده و در اختیار دوست خود قرار میداده است.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان قم از ارسال پرونده به مرجع قضائی استان خبر داد و گفت: با همکاری فاوا استان و هماهنگی معاون دادستان شهرستان قم، از طریق پیامک به خطوط بدست آمده اطلاعرسانی شد تا در صورت تمایل نسبت به طرح شکایت اقدام نمایند.
آخرین دیدگاهها