خبرگزاری هرانا – یک نوزاد سیزده ماهه بر اثر قصور پزشکی در بیمارستان مفید تهران جان خود را از دست داد. مادر این کودک میگوید که از بیمارستان به دلیل کم توجهی و قصور کادر درمان شکایت کرده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از آفتاب، یک کودک سیزده ماه در بیمارستان مفید تهران بر اثر قصور پزشکی جان خود را از دست داد.
مادر این کودک در این خصوص گفت: بچه سیزده ماهه من دچار علائم تنگی نفس شده بود که ما او را به بیمارستان کودکان تهران بردیم تا مداوا شود. آنجا تشخیص دادند که پسر من عفونت ریه دارد و برای او اسپری و آنتیبیوتیک تجویز کردند و به خانه برگشتیم. ساعت یازده شب با بدتر شدن وضعیت تنفسی اش کودکم را به بیمارستان مفید بردیم و گفتند کروپ یا خروسک دارد و هر یک ساعت یکبار باید بخور دریافت کند. فردا صبح وقتی بر بالین کودکم رفتم دیدم که وضعیت او تغییری نکرده و بخور نیز برای او گذاشته نشده است.
مادر این کودک با اشاره به اینکه برخورد غیر مسئولانه پزشک اورژانس از عوامل وخامت و بدتر شدن حال فرزندش بوده است در ادامه اظهار کرد:” پس از حمله مجددا تنفسی نوزادم در حالی که لبهایش کبود شده بود و به سختی نفس میکشید پزشک اورژانس بیمارستان با خونسردی به من گفت، دیسترس تنفسی است، من دارم مریض ویزیت میکنم مزاحم من نشوید و اگر خیلی از این بابت ناراحت هستید نوزاد خود را به بیمارستان خصوصی انتقال دهید.”
مادر نوزاد در ادامه افزود: با وخامت حال نوزادم در اثر بی توجهی پزشک اورژانس و انتقال وی به آی سی یو متوجه شدیم که نوزاد دچار فلج مغزی شده و فرزندم به بخش مغز و اعصاب بیمارستان منتقل شد. پس از انتقال وی به این بخش بنا بر گفته پزشک معالج که دیگر نمیتوان کاری برای بهبود سلامت این نوزاد انجام داد با رضایت شخصی فرزندم را از بیمارستان مرخص کردیم که پس از چند روز در خانه جان خود را از دست داد.
مادر این نوزاد که از کادر درمان بیمارستان مفید شکایت کرده بود در ادامه گفت: “تنها راه اثبات این قصور بررسی دوربین های مدار بسته بیمارستان بوده ولی مسئولان بیمارستان اعلام کردند که دوربین های مدار بسته به مدت دو ساعت قطع بوده دقیقاً همان دو ساعتی که این اتفاق برای نوزاد ما افتاده بود.
بر اساس رای صادره نهایی شکایت این مادر از کادر درمانی بیمارستان مفید، سازمان پزشکی قانونی در دومین جلسه پس از بررسی مستندات پرونده بالینی، اعلام کرده است: “پزشکی قانونی قصور کادر درمان را ۳۰ درصد در فوت کودک مؤثر اعلام کرده که از این میزان، پزشک مربوطه دکتر بالنگی، به دلیل عدم رسیدگی در زمان مناسب، به میزان ۱۵ درصد در فوت این نوزاد مؤثر شناخته شده است. دستیاران اطفال هر کدام به میزان ۵ درصد و مسئول فنی وقت به علت عدم نظارت بر پروتکلهای درمانی بیمارستان که منجر به تأخیر در روند درمانی بیمار شده به میزان ۵ درصد در فوت متوفی مؤثر بودهاند و مابقی مربوط به بیماری خود نوزاد بوده است. “
این در حالیست که مادر این نوزاد که جان فرزندش را بر اثر این قصور پزشک معالج و کادر درمان از دست داده، اعداد اعلام شده در رای نهایی برای میزان قصور کادر درمان این بیمارستان در این پرونده را “بسیار ناعادلانه” دانسته است.
آخرین دیدگاهها