مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت:
منظور تبلیغ و ترویج فعالیتهای دینی است!!
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حجتالاسلام مجتبی ملکی ظهر امروز در جلسه ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش که در باشگاه فرهنگیان برگزار شد، اظهار داشت: در سال تحصیلی جاری 11 عنوان برنامه به عنوان اولویتهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش تعریف شد.
وی با اشاره به اینکه ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش درصدد اجرای تربیت دینی در مدارس کشور است، افزود: حوزه علمیه به طور مشخص در فعالیتهای تبلیغی اعزام کارشناسان مذهبی به مدارس را در برنامههای خود اجرایی کرد.
این مسئول از اجرایی شدن طرح امین در مدارس کشور اشاره کرد و گفت: علاوه بر حوزه علمیه، از ظرفیت سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه، نهادهای تبلیغی مردم نهاد روحانی توانمند به مدارس اعزام میشوند.
وی افزود: سال گذشته بیش از 70 هزار نفر روحانی از دستگاههای مختلف فرهنگی با هدف رفع شبهات دینی و فعالیتهای تبلیغی به مدارس اعزام شدند.
ملکی با اشاره به اینکه آموزش کوتاه مدت فرهنگیان هم از سوی حوزههای علمیه انجام شد، تصریح کرد: در سال 91 بیش از 13 میلیون نفر ساعت برای بیش از 150 هزار نفر فرهنگی دوره آموزشی اخلاق دینی برگزار شد.
وی ادامه داد: سال گذشته به دلیل محدودیت منابع مالی دوره آموزشی فرهنگیان با کاهش مواجه بود.
مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریهای بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه برنامهریزی لازم برای آموزش فرهنگیان در سال تحصیلی جاری صورت گرفت، خاطرنشان کرد: آموزش ضمن خدمت فرهنگیان به صورت مستمر اجرا میشود.
وی به تهدیدات فرهنگی دشمن در فضاهای مجازی اشاره کرد و گفت: در سال 2012 سرانه اطلاعات در فضای مجازی به ازای هر نفر براساس آمار موجود هشت گیگا بایت بوده که پیشبینی میشود در سال 2020 تا 2025 سرانه هر نفر در این فضا به هزارگیگابایت برسد.
وی ادامه داد: بیش از 85 درصد اطلاعات موجود در فضای مجازی و اینترنتی به صورت لاتین است که نشان از غلبه متون خارجی دارد.
ملکی به وظایف حوزههای علمیه اشاره کرد و گفت: با توجه به رسالت سنگین حوزههای علمیه این نهاد دینی باید بتواند در زمینههای مختلف کتب درسی علوم اجتماعی آموزش و پرورش را تدوین کند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کشور افغانستان و ترکمنستان خواهان کتاب درسی از کشور ما هستند، یادآور شد: ما باید بتوانیم در همه حوزههای معلومات فرهنگی را در قالب کتاب ارائه کنیم.
این مسئول با تاکید براینکه فعالیت روحانیون در فضای مجازی باید گسترش یابد، خاطرنشان کرد:برای غنای فرهنگی در فضای مجازی باید تلاش شود.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش عرصه تربیتی و تبلیغی را گستردهترین حوزه دانست و ادامه داد: حوزه علمیه در عرصه پژوهش، آموزش منابع انسانی، آموزش و برنامهریزی درسی باید با آموزش و پرورش ارتباط منسجمی داشته باشد.
وی ترکیب کمیته ستاد همکاری بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش را قوی و کارآمد عنوان کرد و یادآور شد: مازندران استانی پیشرو در استفاده از ظرفیتهای حوزه علمیه است. خبرگزاری فارس 16 آذرماه
آخرین دیدگاهها