وجود ۱۴۱ هزار کودک بازمانده از تحصیل در ایران

01/05/98
خبرگزاری هرانا – معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از وجود ۱۴۱هزار کودک بازمانده از تحصیل در کشور خبر داد. وی اعلام کرد که بیشترین تعداد از این کودکان در استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و آذربایجان غربی هستند. این در حالی است که پیشتر مرکز پژوهش های مجلس آمار کودکان بازمانده از تحصیل را ۹۰۰ هزار تن اعلام کرده بود. امروز سهشنبه ۱ مردادماه ۱۳۹۸، رضوان حکیمزاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت:
بر اساس آمار احصاء شده از سازمان ثبت احوال و تطبیق با ثبت نامی های جدید در مدارس، ۱۴۱هزار کودک در مدرسه حضور ندارند یا به نوعی از تحصیل بازماندهاند.
وی افزود: فهرست این دانشآموزان به تفکیک استانها تهیه و به استانها برای پیگیری ارسال شده است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش همچنین گفت: بیشترین تعداد کودکان بازمانده از تحصیل از استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و آذربایجان غربی بوده است.
وی گفت: موانع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از دیگر موانع برای تحصیل دانشآموزان در این مناطق است که به دلیل نبود اعتبار کافی در این حوزهها در آموزش و پرورش و نبود بودجه خاص، مدیرآموزگاران با کمک خیران به جذب دانشآموزان این مناطق تلاش میکنند.
حکیم زاده افزود: تعدادی از دانشآموزان هم به خاطر جابجایی خانواده و مهاجرت نام نویسی نمی شوند و یا در مناطق دیگر ثبت نام کردهاند که جزء بازماندگان تحصیل محسوب میشوند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: برخی کودکان هم به دلیل نداشتن اوراق هویتی و مدارک ممکن است در مدارس نام نویسی نکنند و جزء آمار بازماندگان از تحصیل نباشند.
گفتنی است که پیشتر در تاریخ ۵ اردیبهشتماه، مرکز پژوهشهای مجلس با انتشار گزارشی از محرومیت بیش از ۹۰۰ هزار کودک از ادامه تحصیل به دلایل مختلف و وجود ۹ میلیون بیسواد در کشور خبر داده بود. در این گزارش استان سیستان و بلوچستان دارای بیشترین تعداد دانش آموز بازمانده از تحصیل معرفی شده و عدم دسترسی به امکانات آموزشی و فقر به عنوان اصلیترین دلیل بازماندگی از تحصیل معرفی شد.
آخرین دیدگاهها