هماهنگی نامناسب آموزش و پرورش برای ارائه آموزش‌های قرآنی به دانش‌آموزان

ابولفضل پرویزی ۱۲ مرداد ۱۳۹۶

سید جواد بهشتی مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور قرآن و عترت و نماز در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مورد توجه به روند آموزش‌های قرآنی در نظام تعلیم و تربیت عنوان کرد: انتقاداتی که کمیسیون شورای قرآنی به نوع آموزش‌ها دارد، درست است و بخشی از آن به مدیریت در آموزش و پرورش یعنی شخص وزیر مربوط می شود و باید خود این مدیریت را داشته باشند یا آن را به شخص دیگری واگذار کند.

وی ادامه داد: انقلاب ما انقلاب اسلامی بوده است و یک دانش‌آموز مسلمان باید بتواند قرآن را که سند بالادستی در جهان اسلام محسوب می‌شود خوانده و آن را درک کند تا امکان پیاده‌سازی در زندگی‌اش را داشته باشد.

مشاور وزیر در امور قرآن و عترت و نماز گفت: به عنوان مثال اگر یکی از دانشگاه‌های کشور مراجعه کنید تا ارتباط دانشجویان با قرآن را جویا شویم پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد دانشجویان ما توانایی ایجاد ارتباطی قوی با این کتاب آسمانی را نخواهند داشت.

بهشتی با اشاره به اینکه ارائه آموزش‌های قرآنی به دانش آموزان نیازمند عزمی جدی برای تبیین هر چه بهتر است، تصریح کرد: در وزارت آموزش و پرورش چندین قسمت در این حوزه فعالیت می‌کنند از جمله این بخش‌ها سازمان پژوهش، معاونت پرورشی و معاونت آموزشی هستند اما هماهنگی مناسبی بین این بخش‌ها وجود ندارد تا آموزش‌ها به شیوه‌ای کارآمد برای دانش‌آموزان ارائه شود.

مشاور وزیر در امور قرآن و عترت و نماز یادآور شد: باید هماهنگی‌ بخش‌های مختلف آموزش و پرورش و همچنین بین آموزش و پرورش و سایر نهادهای مربوطه به این امر در کشور ایجاد شود تا بتوان آموزش‌هایی مناسب و کارآمد در حوزه قرآن برای دانش‌آموزان و جوانان کشور ایجاد شود.

انتهای پیام/

نحوه ارائه آموزش‌های قرآنی به دانش‌آموزان