لیدا اشجعی ۱۱ مرداد ۱۳۹۶
مدیرعامل جمعیت امام علی (ع) گفت: از میانه های دهه ۸۰ که شاهد ورود موادمخدر صنعتی به ویژه شیشه به کشور بودیم، نوع کودک آزاری هم تغییر کرده و خشونت بیشتر شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، زهرا رحیمی در نشست بررسی موارد کودکآزاری با اشاره به تعویق پی در پی در بررسی لایحه حمایت از کودکان افزود: گرچه ممکن است برخی نمایندگان مجلس به طور فردی نسبت به مسائل کودکان دغدغهمند باشند، اما مشخصا مجلس به وظیفه خود در این زمینه آنطور که باید نپرداخته و هنوز به ۲ قانون ابتدایی برای نجات کودکان از خشونت دسترسی نداریم.
مدیرعامل جمعیت امام علی (ع) تاکید کرد: بسیاری از دستگاههای کشور در نادیده گرفتن حق کودکان نقش دارند. در زمان انتخابات در تبلیغات نامزدها، به حق کودکان پرداخته نشده است، چون هنوز این حس وجود ندارد که حقوق کودکان از مطالبات اولیه مردم است. آموزش و پرورش و بهزیستی همواره از کمبود بودجه شکایت دارند.
رحیمی خاطرنشان کرد: چرا این نگاه نیست که حداقل به قید فوریت، چند بند از قانون حمایت از کودک و نوجوان که درباره کودک آزاری است، تصویب شود تا در شرایط کنونی که افکار عمومی از این حوادث تا این حد جریحهدار شده، دل مردم خوش شود؟ این همه شاهد فجایع بودیم و بارها گفتیم و شنیده نشد فریاد کودکانمان. امروز بهانهای شد که ما حرفی از فجایعی که شاهد آنیم بزنیم.
وی گفت: امیدوارم از این پتانسیل و توجهی که در مردم ایجاد شده استفاده کنیم تا بچههای ما فردای بهتری داشته باشند. حق کودک ما این نیست که در جهنم سوزان یک ماشین، گرسنه و تشنه بماند و از گرما جان بدهد. همین طور هم حق بچههای ما نیست که عمرشان در جهنم کوچهها و خیابانهای شهرمان با فالفروشی بسوزد و از بین برود. همهی ما یک سمت هستیم برای آیندهی بچههای ایران.
مدیر عامل جمعیت امام علی (ع) با اشاره به تاثیر مصرف مواد مخدر بر بروز کودک آزاری افزود: از میانه های دهه ۸۰ که شاهد ورود مواد مخدر صنعتی به ویژه شیشه به کشور بودیم، نوع کودک آزاری هم تغییر کرده است. تا پیش از آن ما ندیده بودیم پدری روی سینه فرزند خود بنشیند و قصد بریدن سر او را داشته باشد.
رحیمی با بیان اینکه بیش از نیمی از کودکان تحت حمایت ما دستکم یک بار کودک آزاری جنسی را تجربه کرده اند، ادامه داد: بیشتر موارد کودک آزاری در حاشیه شهرها رخ می دهد و هرچه از مرکز شهر فاصله بگیریم این موارد بیشتر می شود بنابراین اورژانس اجتماعی باید توجه بیشتری به این مناطق داشته باشد.
آخرین دیدگاهها