گفتگو با عبدالکریم لاهیجی در باره اظهارات خانم رایس و آیت الله صادق لاریجانی

به این دو گفتگو می توانید در پیوند های زیر گوش فرا دهیید: 

رادیو بین المللی فرانسه:

http://telechargement.rfi.fr.edgesuite.net/rfi/persan/audio/modules/actu/201312/Perspective_2_05_12_13.mp3

بی بی سی فارسی ـ برنامه رادیویی جام جهان نما (از دقیقه 5 تا تا 11:30) ـ:

HTTP://WWW.BBC.CO.UK/PERSIAN/RADIO/2011/04/000001_JJN.SHTML?BW=BB&MP=WM&LS=35904&NEWS=1&BBCWS=1

امروز 5 دسامبر در پی اظهارات خانم رایس  مشاور امنیت ملی امریکا در باره نقض حقوق بشر در ایران و آیت الله صادق  لاریجانی در باره پذیرش حقوق بشر اسلامی و قطعنامه هایی که نقض حقوق بشر در ایران را محکوم می کنند، با آقای لاهیجی گفتگو کرده اند.

آقای لاهیجی در این گفتگو ها علاوه بر بحث در باره تعهدات بین المللی کشور ایران، بی اطلاعی کامل آقای صادق لاریجانی از موازین حقوقی و بین المللی، در باره اعدام چهار جوان عرب در خوزستان که حتا در تناقض با قوانین جمهوری اسلامی انجام شده است نیز توضیحاتی را ارایه کرده است

خانم سوزان رایس مشاور امنیت ملی باراک اوباما، ضمن انتقاد از وضعیت حقوق بشر در ایران گفته است: ایران باید به احمد شهید- گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق . بشر ایران، اجازه دهد تا وی بتواند به ایران سفر نماید. رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران نیز گفته است که ما حقوق بشر اسلامی را قبول داریم.به گزارش خبرگزاری فارس، آیت الله صادق لاریجانی با ابراز تأسف از صدور قطعنامه علیه ایران گفته است که این سخنان رسانه‌های ضدانقلاب و منافقین است که در قطعنامه‌های سازمان ملل مطرح می شود. لاریجانی می افزاید: یکی از ریشه‌های ادعاهای مطرح شده در مقوله حقوق بشر به «اختلاف مبنایی» میان غرب و جهان اسلام در این حوزه مربوط می شود. رئیس قوه قضائیه می گوید: «وقتی قوه قضائیه را برای اجرای حکم قصاص محکوم می کنند، درواقع می خواهند اعتقاد ما به اصل اسلام را محکوم کنند». وی می افزاید: «قصاص نص قرآن است و انتظار نابجایی است که بخواهند ما از اجرای مضمونی قرآنی به دلیل تصویب یک قطعنامه دست بکشیم»

در ماه نوامبر، کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اکثریت شکننده ای به قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران رأی مثبت داد. در آن هنگام احمد شهید- گزارشگر ویژه سازمان ملل، طی گزارشی دراین نشست به محدودیت‌های حقوق بشر و شهروندی اقلیت‌های قومی و مذهبی، محدودیت آزادی بیان، اطلاعات و احتماع و فشار بر روزنامه‌نگاران اشاره کرد.